Programma

Kapitein Willem houdt van ronkende gitaren, ruige riffs en dampende en stampende soul. Op zaterdag programmeren we ‘Willem’s Favorites’. Muziek die hij luisterde op de zoute zee, met zijn neus in de wind, richting Kaap de Goede Hoop. Op zijn doorreis naar Oost-Indië kwam hij langs diverse werelddelen. Willem ontmoette daar een aantal artiesten die hij op zondagmiddag naar zijn Thuishaven Terneuzen haalt!

Programma zaterdag 9 september
15:00 – 15:20    Kindertheatershow (kleine podium)
15:30 – 19:00    Vliegende Hollander Kids Party (diverse locaties)
15:50 – 16:00    Opening door Kapitein Willem (grote podium)
16:00 – 17:00    Laurens Joensen en band (grote podium)
17:15 – 18:15    Juanita de Potter (kleine podium)
18:30 – 19:30    Roots Rising (grote podium)
19:30 – 20:15    Bek vol zand (kleine podium)
20:30 – 21:30    Smelly Kitchen (grote podium)
21:30 – 22:30    PEER (kleine podium)
22:45 – 23:45    Boris (grote podium)

Programma zondag 10 september
14:00 – 18:00    Vliegende Hollander Kids Party (diverse locaties)
14:00 – 15:00    Mattanja Joy Bradley (grote podium)
15:00 – 16:00    Dj Tempo (kleine podium)
16:00 – 17:00    Los Callejeros (grote podium)
17:00 – 18:00    Dj Tempo (kleine podium)

DOWNLOAD HIER DE FLYER MET DAAROP HET TOTALE PROGRAMMA

Vliegende Hollander Kids Party
Ook aan de kinderen wordt gedacht tijdens Festival Zoute Neuzen. Kapitein Willem nodigt alle schavuitjes, landrotjes en onstuimige belhameltjes uit voor zijn “Vliegende Hollander Kids Party”! Op zowel zaterdag als zondag kunnen kids komen feesten en genieten. Lees hier meer over de Vliegende Hollander Kids Party.

Opening door Kapitein Willem
Om 15:50 wordt Festival Zoute Neuzen op originele wijze geopend door Kapitein Willem. Kapitein Willem is het boegbeeld van het festival. Hij presenteert en duikt op de meest uiteenlopende plekken op tijdens het festival. Waar Willem is, wordt gefeest, gedronken, gegeten en gelachen! En… dit doet hij het liefst met veel gezellige mensen om hem heen!

Barbier
Jezelf een jaren ’50 rockabilly kapsel laten aanmeten tijdens Festival Zoute Neuzen? Dat kan! Barbier Ellis en de dames van SALON 0118 staan te popelen om jou een jaren ’50 touch-up te geven of je baard te trimmen a la Kapitein Willem! Vanuit hun mobiele kap-caravan gaat dat helemaal goed komen!

13177610_1278241875536478_987989418186530397_n 

Mr Lau, shoe shining
Een auto breng je naar de APK. Waarom dan ook niet je favoriete schoenen, die al ingelopen zijn? Door ze regelmatig te verzorgen blijven ze er goed uit zien en gaan ze langer mee. Dus laat je ze onderhouden door Mr. Lau! Zoute neuzen?! Blinkende neuzen!

 

 

 

 

 

 


Photobox on Wheels
Ga op de foto in de Photobox on Wheels en… Say Cheese to your favorite Captain!! Ontvang een onvergetelijk aandenken aan je bezoek aan mijn festival! Zie ik je daar?! *Say Cheese Please!*

 
 

Streetfood
Op het festivalterrein is streetfood verkrijgbaar voor de bezoekers met stevige trek! Bij diverse foodtrucks zijn allerlei heerlijkheden verkrijgbaar!

Friet & Ballen
Gewoon zin in een lekkere snack? Bezoek dan de foodtruck “Friet en ballen”. Bij hen haal je een puntzak heerlijke, huisgemaakte frieten én… ballen!

Shipwrecked Vischhut 

Jaja, hij is er weer bij! De Shipwrecked Vischhut. Hier haal je de lekkerste calamaris, kibbeling van Noordzee Kabeljauw en een zakje gevuld met visjes in de Mediterraanse mix!

          

L’Arte della Pizza
En ook zij zijn er weer bij… l’Arte della Pizza uit Ijzendijke. Zij bakken de heerlijkste pizza’s in een steenoven naar authentiek Italiaans recept.

          

Culineuze  
Deze vrolijke dame komt ook dit jaar weer mijn festival verrijken! Culineuze komt met heerlijke borrelhapjes gevuld in puntzakjes zoals: noten (no nuts no glory), ballen (no balls no story) of vers gesneden ham/worst (of je worst lust).

Blendbus
Hmm… proef op mijn festival de heerlijke hautdogs en hamburgers van Blendbus! De hautdog met Zeeuwse mosterdmayo en smoked bbq saus is onweerstaanbaar evenals die handgemaakte hamburger.

Koffietruuk
De zussen Annechien en Catelijne uit Hulst komen met hun Koffietruuk! Met de lekkerste koffie verwennen ze ons op mijn festival! Tijd voor een bakkie!!

PUUR IJS
Puur IJs, dat is ons heerlijke Zeeuwse schepijs. Vanuit onze ijskar maken we de wereld een stukje blijer met ijs dat  vers bereid is met melk van echte Zeeuwse koeien. En dat proef je! Zin in een puur ijsje? Je vindt ons op Festival Zoute Neuzen!