Mattanja Joy Bradley

Singer-songwriter Mattanja is een dame met al heel wat ervaring op haar naam. Ze heeft een enorm doorzettingsvermogen, wat terug te zien is in haar motto, dat ze in de vorm van een tattoo heeft laten vereeuwigen. De Latijnse spreuk Nil Volentibus Arduum staat op haar rechterbovenarm.

Het betekent: ‘Niets is onmogelijk voor hen die willen’. Maar wie niks doet, komt ook nooit ergens. Dat weet ze. Op die manier haalde ze het voorprogramma van Amy Winehouse op een festival op het Caribische eiland St. Lucia, waar ze toevallig verzeild was geraakt. Of ze al een support act hadden? Nou nee. En jawel, ineens was Mattanja het.

In 2015 maakte ze nog een tour door Amerika met haar vriend en hun hond. Tijdens deze tour heeft ze diverse nummers opgenomen in een rijdende studio.

Ze werd uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, deed mee aan ‘De beste singer songwriter van Nederland’ en won de Dutch Blues Awards. Ook deed ze mee aan het door Jan Smit gepresenteerde programma “De Beste Zangers van Nederland” op Nederland 3, dat op Ibiza werd opgenomen. ‘Een toffe ervaring’, zoals ze het zelf omschrijft.

Haar stijl is te omschrijven als een eerlijke Blues en een stuk catchy pop.

Met haar trouwe viervoeter “Opa” erbij op het podium, weet zij elk publiek een pakkend verhaal te vertellen.

Optreden: zondag 10 september | 14:00 – 15:00 | Grote podium